Livrare&Plata

Termen de Livrare

In Craiova livrarea politei RCA se efectueaza in aceeasi zi in care plasati comanda online.

Pentru celelalte orase livrarea politei RCA se face in cel mult 24 ore (pentru comenzile efectuate si confirmate pana in ora 17:00) prin serviciul de curierat rapid.
Daca ai platit online cu cardul poti cere o copie a asigurarii RCA prin email de care te poti folosi pana ajunge originalul.

Costuri de Livrare

In Craiova livrarea este GRATUITA indiferent de valoarea politei.

Pentru celelalte orase transportul este GRATUIT pentru o valoare mai mare de 300 RON si costa doar 20 lei in caz contrar (in cazul in care localitatea se afla in aria de acoperire a firmei de curierat). Va rugam verificati zona de acoperire a firmei de curierat.


Modalitati de Plata

In aceasta perioada va recomandam sa efectuati plata  online cu cardul  pentru a evita cat mai mult contactul cu curierii. Polita RCA se va trimite pe email in 3 minute din momentul confirmarii platii online.

Calculeaza RCA!

Ramburs la Curier

Cash – in momentul cand originalul politei ajunge la tine acasa prin curier rapid

Ordin de Plata

Ordin de plata (transfer bancar) – iti vom comunica datele necesare efectuarii platii

Online cu cardul

Plateste online cu cardul si in cateva minute vei primi pe email polita RCA

Se poate efectua plata online cu cardul in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

NU se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.unicterrasig.ro foloseste procesatorul online Librapay. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura ta (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii unde ai cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele LibraPay criptate pe 256 bits.

www.unicterrasig.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul bancar folosit.

Completeaza Datele

Introduceti datele din certificatul autoturismului in formularul RCA apoi dati click pe Oferta si veti obtine tarifele de la toti asiguratorii.

Alege Oferta

Dupa ce au fost afisate toate tarifele nu mai trebuie decat sa alegi asiguratorul care ti se potriveste tie si masinii tale.

Livrare si Plata

Completeaza cu adresa de livrare si alege cum vrei sa platesti polita de asigurare RCA si finalizeaza comanda online.

Asteapta Curierul

Tot ce trebuie sa faci acum, este sa verifici email-ul daca ai platit online cu cardul, apoi sa astepti curierul pentru a primi polita in original.

Compara online tarifele tuturor asiguratorilor din Romania!

Comanda o Asigurare RCA si Noi o Livram *Gratuit la Tine Acasa!

Comanda Acum!