Despre noi

Alegerea perfecta pentru asigurarile tale

[porto_fancytext fancytext_prefix=”La unicterrasig.ro, Noi” fancytext_suffix=”Solutii” strings_tickerspeed=”200″ strings_font_family=”Open Sans” fancytext_effect=”ticker” ticker_show_items=”1″ strings_line_height=”46″ fancytext_strings=”Cream
Construim
Dezvoltam” fancytext_color=”#ffffff” ticker_background=”#0088cc” el_class=”short” strings_font_size=”2rem” prefsuf_font_style=”700″ prefix_suffix_font_size=”2rem”]

  Unic Terrasig Asistent in Brokeraj – persoana juridica care activeaza pe piata de brokeraj in asigurari din anul 2015. Compania noastra se bucura in prezent de o foarte buna reputatie si recunoastere profesionala si o excelenta relatie cu clientii.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este aceea de a oferi in permanenta solutii optime de protectie prin asigurare clientilor nostri, care sa ofere siguranta si securitate financiara pe termen scurt prin solutii de protectie si pe termen mediu si lung prin instrumente de economisire si protectie.

VIZIUNEA NOASTRA

Grija noastra sa indreapta in egala masura atat asupra persoanelor fizice cat si asupra companiilor, indiferent de dimensiunea acestora. Nu in ultimul rand, o atentie deosebita este oferita modului in care companiile de asigurari acorda despagubirile cuvenite de drept clientilor nostri.

DE CE NOI?

De-a lungul celor 5 ani de existenta UnicTerrAsig a evoluat pas cu pas adaptandu-se progresului rapid al societatii cu profesionalism si atentie concentrata pe calitatea serviciilor oferite.


30000+Polite Asigurare
5Ani Experienta
2006Crestem si Evoluam
10000Clienti Multumiti

Cine Suntem?

SC UNIC TERRASIG ASISTENT IN BROKERAJ SRL
Cod Unic de Identificare: 35224221
Nr. Registrul Comertului: J16/1836/2015
Adresa: Aleea Hortensiei, nr. 4, BIG, Craiovita, Craiova – Dolj

RAJ-501290

Site-ul www.unicterrasig.ro foloseste tarifele de asigurari de la DAW Management Broker de Asigurare SRL inregistrat la CSA sub numarul RBK-667.Ce spun Clientii nostri despre noi

Suntem mereu atenți la detalii, punem accent pe calitate, corectitudine și o comunicare cât mai bună și mai eficientă cu clienții noștri. Ne propunem să stabilim cu ei relații pe termen lung bazate pe încredere reciprocă.

city-insurance-logo
euroins-logo
asirom-logo
generali-logo
omniasig-logo
allianz-tiriac-logo-vector
grawe-logo
groupama-logo
watford-logo
uniqa-logo

Printre calitatile pe care le apreciem la unicterrasig.ro se numara profesionalismul si experienta in mediul online.

Iulian Anghelache
Asigurat Unicterrasig.ro
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi vitae metus tellus. Curabitur non lorem at odio tempus consectetur vel eu lacus. Morbi.

John Smoth
Porto